Anna Biesenthal kinevezése a CarGarantie igazgatótanácsába

Anna Biesenthalt, aki eddig a CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie) kibővített ügyvezetésének tagjaként informatikai vezetőként dolgozott, 2020. június 1-től garancia és ügyfélkapcsolati szakemberként a felügyelőbizottság kinevezte az igazgatótanácsba. Működési és informatikai elnökként (COO és CIO) Dr. Marcus Söldner vezérigazgatóval és Wolfgang Bach pénzügyi és általános elnökkel együtt alkotja a CarGarantie igazgatótanácsát.

A Gothaer anyavállalattól érkező Anna Biesenthal 2019 nyarán csatlakozott a CarGarantie ügyvezetéséhez, és kezdetben az informatikáért, a folyamatokért és a projektmenedzsmentért volt felelős. Korábban különböző pozíciókat töltött be a Gothaer-nál, többek között volt a Gothaer Lengyelország igazgatósági tagja, működési igazgató és informatikai igazgató. 2016-tól a CarGarantie-hoz történő váltásig a Gothaer Systems GmbH ügyvezető igazgatója volt, felelős volt az informatikai folyamatok optimalizálásáért és megújításáért, továbbá az IT-biztonságért.

A jövőben a CarGarantie igazgatótanácsában az informatikai átalakítás és üzemeltetés lesz a fő területe, ahol nagy tapasztalattal rendelkezik. Biesenthal asszony a CarGarantie-nál a digitalizálásra, továbbá mind a belső, mind az ügyfélkapcsolati folyamatokra fog összpontosítani azzal a céllal, hogy a szolgáltatás minőségét még tovább optimalizálják.

Cégnév: Rippel Autó-Motor Garancia Kft.
Székhely:
2120 Dunakeszi, Fő út 66-68. (Takarékbank mellett)
Cégjegyzékszám: 13 09 201872
A céget bejegyző hatóság:
Fővárosi Törvényszék Cégbíróság
Adószám: 27074330-2-13
Közösségi adószám: HU27074330
Tárhely szolgáltató: WEB-SERVER Kft. 4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5.
Tárhely szolgáltató email címe:
info@web-server.hu

PARTNEREINK: